Кожен раз, зустрічаючись з такими історіями як у Тані Драної, я починаю задавати собі безліч питань: чому таке сталося з цією дитиною, для чого, що з цим робити і як знайти гроші, щоб допомогти!? Майже всі вони залишаються без відповіді, окрім, мабуть, останнього: коштів на операцію.Тут я можу хоч щось зробити. Найпростіше і одночасно найскладніше це розповісти історію цієї дівчинки величезній кількості людей, для тих, хто, можливо, прочитає, і, можливо, відгукнеться, адже вона чекає! Чекає і вірить! …Поки що, вірить!
Таня - єдина донька у мами, яка виховує дівчинку сама.
Життєрадісна Танюша вже отримала 1 дорослий розряд з плавання, дуже любить відвідувати заняття зі східних танців. Її мама розумниця, вона прищеплювала дівчинці бажання і вміння вести здоровий спосіб життя. Першим тривожним дзвіночком прозвучало повідомлення від вчителя танців - у Танюші сколіоз!
А потім були поїздки по лікарнях, консультації фахівців, консиліуми, і сколіоз, який прогресував з шаленою швидкістю. У Тані постійно щось болить, так як викривлені, хребці затискають нервові закінчення, важко ходити, весь час доводиться носити корсет. Зараз у Тані вже IV стадія і на одностайну думку лікарів без операції не обійтися. Таку операцію готові зробити в інституті ім. Ситенко в Харкові. Вартість тільки одного імплантата 37 000 грн. А ще потрібні будуть гроші на ліки для операції, в реанімацію, а також на час відновлювального періоду.
Спочатку операцію призначали на червень, але через відсутність коштів її перенесли на вересень! Але коштів за цей час мамі вдалося зібрати зовсім небагато: 3 000 грн.
Напевно, нічого страшного в світі не відбудеться, якщо одній маленької дівчинці не зроблять вчасно операцію. Але яким стане для неї світ, який відвернувся від її прохання?
Допомогти дуже легко: перевести посильну для Вас суму на наш розрахунковий рахунок з позначкою «для Драної Тетяни» і обов'язково розповісти знайомим історію дівчинки.

Каждый раз, встречаясь с такими историями как у Тани Дранной, я начинаю задавать себе множество вопросов: почему такое случилось с этим ребенком, для чего, что с этим делать и как найти деньги, чтобы помочь!? Почти все они остаются без ответа, кроме, пожалуй, последнего: средств на операцию.Тут я могу хоть что-то сделать. Простое и одновременно сложное это рассказать историю этой девочки огромному количеству людей, для тех, кто, возможно, прочитает, и, возможно, откликнется, ведь она ждет! Ждет и верит! ... Пока, верит!
Таня - единственная дочь у мамы, которая воспитывает девочку одна.
Жизнерадостная Танюша уже получила 1 взрослый разряд по плаванию, очень любит посещать занятия по восточным танцам. Ее мама умница, она прививала девочке желание и умение вести здоровый образ жизни. Первым тревожным звоночком прозвучало сообщение от учителя танцев - в Танюши сколиоз!
А потом были поездки по больницам, консультации специалистов, консилиумы, и сколиоз, который прогрессировал с бешеной скоростью. У Тани постоянно что-то болит, так как искаженные, позвонки зажимают нервные окончания, тяжело ходить, все время приходится носить корсет. Сейчас у Тани уже IV стадия и по единодушному мнению врачей без операции не обойтись. Такую операцию готовы сделать в институте им. Ситенко в Харькове. Стоимость только одного имплантата 37 000 грн. А еще нужны будут деньги на лекарства для операции, в реанимацию, а также на время восстановительного периода.
Сначала операцию назначали на июнь, но из-за отсутствия средств ее перенесли на сентябрь! Но средств за это время маме удалось собрать совсем немного: 3 000 грн.
Наверное, ничего страшного в мире не произойдет, если одной маленькой девочке не сделают вовремя операцию. Но каким станет для него мир, который отвернулся от ее просьбы?
Помочь очень легко: перевести посильную для Вас сумму на расчетный счет с пометкой «для драной Татьяны» и обязательно рассказать знакомым историю девочки.
Отредактировано: dementiya в 27 июл 2012, 21:45